Leverandørstyring og Audits

Spar tid og penge med leverandørstyring.

Du vil gerne lave løbende kvalitets- og/eller miljømæssige forbedringer, og du kan se fordelene ved at være tættere på dine leverandører, og vide mere om hvordan tingene foregår ude hos dem. Eller du overvejer måske om en potentiel leverandør vil kunne leve op til dine krav.

Du og dine medarbejdere har travlt med at passe jeres jobs. Der er opgaver i kø for at blive ekspederet. Vigtige opgaver som haster fordi kunder og samarbejdspartnere skal plejes.

Dagene passerer i et forrygende tempo, og de kvalitetsmæssige opgaver og reklamationer løses ad hoc. Selv om du synes at leverandøropfølgning er vigtig, har du svært ved at afse den tid der skal til for at følge op på leverandører, samt den nødvendige uddannelse og træning af medarbejdere der skal til, for at du føler dig tryg ved at uddelegere opgaven.

Men du har en anden mulighed...

Leverandørstyring gennem Eco-Branding

Overlad din leverandørstyring til os. Vi auditerer i henhold til ISO 14001, ISO 9001, arbejdsmiljø, spildevandsbehandling, CSR og/eller din virksomheds eget regelsæt, som vi sætter os ind i på forhånd. Vi ser på produktion, arbejdsgange og forhold med nye øjne, og stiller supplerende relevante spørgsmål.

Under besøget vil der være løbende dialog mellem os, og efterfølgende modtager du en skriftlig rapport med de væsentlige observationer og forbedringsforslag.

Hvad koster en leverandør godkendelse/ audit?

 

Stil krav gennem din leverandørstyring

Du kender dine kunders forventninger til dine produkter. Gennem et tæt samarbejde og en strategisk tilgang sikrer vi at alle forventninger og ønsker formidles videre til din leverandør, så der ikke opstår nogen tvivl.

Kontakt os for at få et tilbud.