Flere kunder med Eco Brandings markedsføring

Nå ud til mange tusinde potentielle kunder med

Eco Brandings markedsføringspakke.

Når du har brugt tid og ressourcer på at gøre noget godt for miljøet, vil Eco Branding gerne gøre en indsats for at markedsføre din virksomhed og dine miljømærkede produkter. Derfor har vi lavet en attraktiv markedsføringspakke, hvor du får rigtig meget for pengene.

Hvad får du?

 • Eco Brandings dygtig journalist og samarbejdspartner vil kontakte dig for at aftale en tid hvor det passer dig at fortælle om lige præcis det du ønsker at fremhæve ved din forretning. Interviewet foregår over telefonen.
 • En færdig artikel på omkring 4.000 tegn, +/- 1000. Se eksempel på tekst med 3014 tegn.
 • Teksten sendes til godkendelse hos dig, og redigeres indtil du er tilfreds.
 • Evt. fotografering (kun i hovedstadsområdet)
 • Professionel opsætning med dit billede og logo.
 • Målrettet markedsføring som når ud til mange tusinde potentielle kunder (læs mere nedenfor om hvor artiklen publiceres.)
 • Direkte link til artiklen så du selv kan bruge den i din videre markedsføring.
 • Direkte links fra diverse markedsføringsplatforme til din hjemmeside.
 • Ophavsret til tekst og billeder tilhører dig.

Hvor publiceres artiklen?

Din artikel publiceres på Eco Brandings mange sociale platforme. Markedsføringen målrettes så den rammer dine kunder. Du vælger selv hvor mange og hvilke af følgende platforme du ønsker at markedsføre dig på:

 • CSR magasinet - artikel af redaktionel karakter.

Artiklen offentliggøres i første omgang af Eco Branding som partner i CSR magasinet. Se eksempel på en kort notits med link til kundens pressemeddelelse i CSR magasinet her.

http://csr.dk/en-hund-efter-svanen

 

Desuden lægges tekst, links, billeder, evt. video ud på de af følgende medier, som vi i fællesskab finder relevante for din målgruppe og dit produkt.

 • LinkedIn (B2B)

Artiklen deles på Eco Brandings LinkedIn-profil, hvor den er synlig for mere end 600 direkte kontakter, og mere end 100.000 kontakter i 2. led.

 • Facebook (B2B/B2C)

Betalt markedsføring på Eco Brandings Facebookside giver mulighed for visning op til 40.000 gange i løbet af en uge. Annoncen kan målrettes til kun at blive set af de potentielle kunder som har din interesse. Den kan f.eks. baseres på geografisk, alders- eller kønsbestemt segment, og på arbejde, interesser og meget mere. Artiklen linker direkte videre til din hjemmeside eller webshop.

Desuden kan billeder af dit produkt med link til artiklen og til dit website lægges op på:

Hvor Eco Branding i alt har mere end 7000 følgere, et tal der vokser støt hver dag.

 

Hvornår publiceres din artikel?

Når det passer dig.

Vi tilpasser din markedsføring, så din artikel kommer ud på det perfekte tidspunkt i forhold til årstidsbestemt salg, messe, kampagne, lancering, certificering eller anden begivenhed. 

 

Bliv fundet på Google

Links til din hjemmeside øger din placering på Google.

Ved at vælge Eco Brandings markedsføring af din miljømærkning og dine produkter, får du ikke blot dit budskab ud til flere tusinde potentielle kunder. Med en vifte af links til din hjemmeside, vil søgemaskiner som Google placere dig højere, når kunder søger efter lige netop dit produkt, og du vil derfor blive fundet af flere kunder.

 

Pris

Prisen for markedsføringspakken er 7.150 kr. ex. moms.

Bestil markedsføringspakken ved at sende en mail til ajs@eco.branding.dk

Ved bestilling accepterer du Eco Brandings forretningsbetingeler.