Eco Branding, Professionel rådgivning til miljømærker

Du kan føle dig helt tryg med professionel rådgivning og skræddersyede løsninger med udgangspunkt i din virksomhed og dine produkter. Du får det bedste fra et professionelt netværk af konsulenter, leverandører og auditorer over det meste af verden.

Eco Brandings speciale er at formidle viden og assistance til dig ved miljømærkning og miljøcertificering af alle typer af produkter og ydelser.

Du modtager værdifuld rådgivning med fokus på en glidende proces og et godt resultat, gennem konsulentbistand og projektledelse til dit miljøprojekt, uanset om du har en importvirksomhed eller om du selv står for produktion i Danmark eller i udlandet.

Benyt dig af mere end 17 års erfaring med miljømærkning.

Anette Jensen Smith

Anette Jensen Smith

I 2011 stiftede Anette Eco Branding, hvor hun guider virksomheder gennem ansøgninger om miljømærkninger. 

Hun er uddannet Farveritekniker og har i en lang årrække arbejdet i farveri og produktion med stort fokus på de miljømæssige aspekter. Herunder gennemførelse af forskellige miljømærker, leverandørgodkendelser / audits, under- visning samt udflytning af tekstilfarveri.

Nøgleord i arbejdet er: Håndværket, at udfordre systemer, at sparre med andre for at opnå de bedste løsninger og at motivere medarbejdere og kolleger.

Af natur er Anette kreativ, af uddannelse og fag er hun vant til at gå i detaljer, stille spørgsmål, koordinere og samle tråde.


Henning Lysgaard

Henning Lysgaard

Henning har siden begyndelsen af 90’erne rådgivet om virksomhedsudvikling inden- for områderne produktionsoptimering og logistikforhold.
Han har i denne forbindelse udviklet og opbygget produktions- og planlægningskoncepter, som har været tilpasset markedskravene til den enkelte virksomhed.

Gennem lysgaardconsult opererer Henning primært på virksomhedernes strate- giske plan, for at sikre den nødvendige kommitement fra direktionen i forbindelse med gennemførelse, og ikke mindst forankring af, den forandringskultur der ønskes gennemført i selskabet.

Nøgleordene i denne udvikling er stor fleksibilitet, høj leveringssikkerhed, korte gennemløbstider, enkelthed samt stor overskuelighed i alle processer.


Lene Jensen

Lene Jensen

Praktikant ved Eco-Branding

Lene er uddannet fra TEKO i Herning med en professionsbachelor i indkøb i 2011. Hun har erfaringer indenfor både indkøb, kvalitetssikring og kemi og kommer senest fra en stilling ved Bestseller som kvalitets- og kemi assistent.

Lenes arbejdsområde er primært SEO optimering, markedsføring, opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden og andre kommunikationsopgaver på de sociale medier.Gå til forsiden for at se hvilke miljømærker du også kan få hjælp til at gennemføre, eller kontakt os på mail eller på tlf. 26741556.

Uanset hvad du har brug for så finder Eco Branding en partner som er ekspert på området.

Energi, miljøvenlig teknologi, grøn omstilling, cirkulær økonomi, certificering, genanvendelse, markedsføring, innovation, CSR, digitalisering, design, økonomi, strategi, undervisning… og meget mere.

Eco Branding har blandt andet gennemgået Bæredygtig Business forløbet for rådgivere og videnspartnere, og er nu endnu bedre rustet til at håndplukke og sammensætte et team af rådgivere med forskellige kompetencer efter behov.

Med venlig hilsen

Anette Jensen Smith
Stifter og ejer af Eco Branding