Miljømærkning​

SPAR TID OG PENGE - LAD OS LAVE DIN MILJØMÆRKNING

Du vil gerne være miljøvenlig, og du kan se fordelene ved at bruge dokumentationen for din miljøindsats i din markedsføring.

Du og dine medarbejdere har travlt med at passe jeres jobs. Der er opgaver i kø for at blive ekspederet. Vigtige opgaver som haster fordi kunder og samarbejdspartnere skal plejes.

Medarbejderne i kvalitetsafdelingen bruger tid og ressourcer på at besvare spørgsmål fra kunder omhandlende indholdsstoffer i jeres produkter. Et tegn på at jeres kunder ønsker at handle miljørigtigt.

Engang i fremtiden vil du gerne have en miljøcertificering eller en miljømærkning. Men ikke lige nu. Mest fordi dagene passerer i et forrygende tempo, og der er mange opgaver som skal løses før du kan få tid til at sætte dig ind i hvilken mærkning det skal være, og hvad der helt nøjagtig skal til for at få den.

Det tager tid at lave en miljømærkning. Og det tager endnu længere tid, for en som ikke har tilstrækkelig øvelse i det. Timer der ikke samtidig kan bruges på andre vigtige opgaver, som derfor må uddelegeres eller vente.

MEN DU HAR EN ANDEN MULIGHED …

Lad os lave din miljømærkning. vi indhenter den nødvendige information, udformer ansøgningen i henhold til kriterierne, og rådgiver om hvilke ændringer der evt. skal til i produktionen, for at opfylde kravene.

Vi følger certificeringen til dørs, mens du koncentrerer dig om dit arbejde.​

MILJØMÆRKNING ER VORES KERNEKOMPETENCE

Du kender dine produkter og leverandører. Gennem et tæt samarbejde opnår vi succes. Og imens kan du og dine medarbejdere koncentrere jer om det arbejde der er kernen i jeres forretning

​FORDELE VED AT BRUGE EN KONSULENT:

  • Din og dine medarbejderes tid bliver brugt optimalt på det som er jeres kerneforretning.
  • Miljømærkning er vores kernekompetence.
  • Kunderne stiller færre spørgsmål til indholdsstoffer, hvis produktet er forsynet med en mærkning.
  • Miljøspørgsmål stillet af kunder bliver nemmere at svare på. Det frigiver tid som medarbejderne kan bruge på andre ting.
  • Efterspørgslen efter miljømærkede produkter stiger hos private såvel som hos offentlige indkøbere. Det er sandsynligt at du vil opnå en større omsætning.
  • Jo før du får mærkningen, desto hurtigere får du udbyttet af eventuelle besparelser af tid, el og vand, samt af den markedsføringsværdi der følger med.
  • Som kunde hos Eco Branding får du 30% rabat på vores Markedsføringspakke, i forbindelse med certificeringen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Forlængelse

Har du allerede et miljømærke?

Spar ansøgningsgebyr ved at forlænge i tide.

Få hjælp til at holde øje med hvornår kriterierne fornyes, og til at ansøge om forlængelse i tide.

Hvis du ikke får ansøgt om forlængelse af Blomsten og Svanen inden ansøgningsfristen udløber, skal du betale fuldt ansøgningsgebyr til Miljømærkning Danmark. Ansøger du i tide, koster det kun et forlængelsesgebyr.

Miljømærkning = bedre bundlinje, renere miljø, bedre kvalitet og større sundhed.

Brug miljømærket til at øge din omsætning ved at styrke virksomhedens omdømme og salg.

I de fleste tilfælde er der også økonomiske gevinster at hente for virksomheden ved at planlægge sin produktion ud fra miljømærkekrav. Det viser sig i besparelser på energi, vand, kemikalier, affaldshåndtering m.m.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Uddrag af referencer - Se flere her >

Kontakt os

​Eco Branding ApS

Inge Lehmanns Gade 10-5

8000 Aarhus

Cvr: 39537036

Tlf.: 51 19 70 34

E-mail: info@eco-branding.dk

Tilbage til forsiden >

Tilmeld nyhedsbrev