CRADLE TO CRADLE (C2C) DEN CIRKULÆRE ØKONOMI.

OM CRADLE TO CRADLE OG CIRKULÆR ØKONOMI

Cradle-to-Cradle idéen danner grundlaget for hele den cirkulære tankegang, hvor materialer kan genanvendes igen og igen i et biologisk eller teknisk kredsløb. Cradle to Cradle har værktøjerne til at hjælpe virksomheder ind i den cirkulære økonomi. Produktcertificering og Cradle to Cradle forretningsstrategien tager afsæt i status og udviklingspotentialer på fem områder​.

  • Materialesundhed
  • Materialegenanvendelse
  • Vedvarende energi
  • Forvaltning af vandressourcen
  • Social ansvarlighed

​Produkter og produktionsproces skal løbende udvikles til det efterlader et 100 pct. positivt aftryk på alle fem områder. Et certificeret produkt skal recertificeres hvert andet år og derigennem dokumentere udviklingen. På hvert af de fem områder bedømmes produktet på en 5-trins skala fra basic til platin.

HVAD KAN ECO BRANDING GØRE FOR DIG?

Vi hjælper dig med at få et overblik og en god certificeringsproces og giver dig skræddersyede markedsføringsargumenter.

Den Cirkulære Økonomi har fokus på hele din virksomheds forretningsplan og - strategi. Det handler om at bundlinjen bliver bæredygtig såvel som din produktion og dine produkter.

Og det handler om at tænke utraditionelt og innovativt. Om at kortlægge de individuelle muligheder for netop din forretning og få lavet en grøn forretningsplan.

Det kan Eco Branding hjælpe dig med

Udviklingen af Den Grønne Forretningsplan kunne f.eks. lede til et udvidet potentiale for at udnytte råmaterialer og halvfabrikata bedre og derved spare omkostninger og energi, eller for at udvikle nye utraditionelle services med det formål at øge kundernes loyalitet.

Vi kortlægger mulighederne for at indgå i samarbejde (symbiose) med andre virksomheder om at genanvende hinandens overskuds- vand, varme, materialerester mv.

Og vi udfordrer produkter og services på ressource-effektivitet, generering af affald, design og levetid, med henblik på at få virksomhedens produkter til at indgå i det økonomiske kredsløb igen og igen.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at komme i gang med den Cirkulære Økonomi.

​ECO BRANDING HJÆLPER DIG MED

Overblik og en god certificeringsproces gennem:

  • Projektledelse
  • Indsamling af relevant dokumentation
  • Deltagelse og støtte på audit
  • Vi giver dig skræddersyede KP'er til anvendelse i din markedsføring.

​Certificering

Ønsker du i forbindelse med cirkulær økonomi at Cradle to Cradle certificere et eller flere produkter, bliver dette arbejde varetaget af, Vugge til Vugge ApS, som er akkrediteret assessor af C2CPII.

CRADLE-TO-CRADLE PRODUKTCERTIFICERING

Cradle-to-Cradle er den eneste certificering, som kan garantere fuldt bæredygtig produktion og produkter fri for skadeligt indhold, og som ikke med tiden bliver til affald.

'Cradle to Cradle-certified' er et registreret varemærke licenseret af Cradle to Cradle Products Innovation Institute(C2CPII), en non-profit organisation, der administrerer Cradle to Cradle Certified ™ Product Standard.

Med et certifikat på jeres sunde og bæredygtige produkter, kan I opnå en klar konkurrence-fordel. Ingen andre certificeringer giver så tilbundsgående viden om dit produkt, som Cradle to Cradle.

For at få et produkt Cradle to Cradle Certified™ skal man samarbejde med et akkrediteret vurderingsorgan (Accredited Assessment Body). Derfor samarbejder Eco-Branding med Vugge til Vugge ApSom dette. Vugge til Vugge ApS er det eneste konsulentfirma i Norden, der er akkrediteret af C2CPII.

Ring og hør mere om krav til cradle to cradle certificeringen på tlf: 7022 0326

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Uddrag af referencer - Se flere her >

Kontakt os

​Eco Branding ApS

Inge Lehmanns Gade 10-5

8000 Aarhus

Cvr: 39537036

Tlf.: 51 19 70 34

E-mail: info@eco-branding.dk

Tilbage til forsiden >

Tilmeld nyhedsbrev